Betfair

Betfair не е просто букмейкър, това е цяла борса за залагания, основана през далечната 1999 година във Великобритания, която и до днес се слави със своето качество и доволни потребители. Лицензирана е в множество държави по света, в това число и България. За борсата работят над 1800 реални служители, а активните играчи са над 1,1 милиона и се увеличават с всеки изминал ден.
Сайтът за залози е Betfair.com, като той е достъпен на 11 езика, в това число и български, за максимално улеснение на играчите от България. С една регистрация вече всеки може да залага на любимите си спортове, да презарежда сметката си и да тегли спечеленото по всяко време. Често борсата за залагания Betfair пуска различни промоции.
Това, с което Betfair се отличава от останалите букмейкъри е, че предлага безспорно най-добрата спортна борса, където играчите имат възможността да залагат дори един срещу друг като си разменят залози. Разбира се, има възможност и за всички стандартни спортни залози, които един играч би могъл и искал да направи, както при останалите букмейкъри.

ВЗЕМЕТЕ ВАШИЯ БОНУС

При регистрация в Betfair е важно формата да се попълни коректно, т.е. да се въведат точните лични данни, за да няма в последствие проблеми с изтеглянето на евентуалните печалби. Ако регистрацията е минала и всичко е попълнено както трябва, печалбите се изплащат в гарантирания срок без никакви забавяния.
Спортовете, на които може да се залага в Betfair са над 26 различни вида, сред които и добре познатите – футбол, хокей, тенис, волейбол, баскетбол и други. Играчите, които обичат футбола и залозите – всичко може да става директно на живо. Поставянето на залог и следенето на резултатите след това стават бързо, лесно и напълно интуитивно.
Като повечето сериозни букмейкъри и борсата Betfair цени играчите си и им го показва като дава начален бонус до 100 евро на всеки нов регистриран от България играч. Бонусът е 50% от стойността на направения първи залог до 200 евро, т.е. при заложени 200 евро играчът получава още 100 бонус, а при залог от 100 евро – бонусът е 50 евро. Разбира се има и други различни промоции и бонуси, за които можете да научите повече на сайта и с времето.

ВЗЕМЕТЕ ВАШИЯ БОНУС

Полко Лимитед, Трик Ил-Капилан Мифсуд Св. Венера, SVR 1851, МАЛТА, C39497 е лицензирана и регулирана от Комисията по хазарта, България. Номер на лиценза: Р-000030-1061

Вашият коментар