ЛУДОГОРЕЦ – БОТЕВ ПД

Шампионът Лудогорец и носителят на Купата на България Ботев Пд излизат днес от 20:00 ч. на стадион „Лазур“ в Бургас, където ще разиграят Суперкупата на страната.
Трофеят е печелен досега два пъти от лудогорци, като през 2014 г. това става именно в мач срещу Ботев. „Канарчетата“ пък нямат във витрината си този приз.

При Ботев проблем ще бъде отсъствието на опитния Йордан Минев, чието място ще заеме Лазар Марин. Пловдивчани обаче отново ще могат да разчитат на Тодор Неделев, който се завръща след контузия. Бризола пък ще замести продадения в ОАЕ Омар Косоко.
Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев най-вероятно ще заложи на повечето си резервни играчи. Дерменджиев иска да съхрани силите на водещите си играчи преди плейофа за влизане в Лига Европа.

„Надявам се да направим хубав мач и феновете да останат доволни. Предстои ни доста натоварен цикъл и при тези атмосферни условия са необходими ротации. Тази вечер играем срещу Ботев, в събота – срещу Верея, а в четвъртък е плейофът за Лига Европа. По тази причина футболистите трябва да се съхраняват и се налага да давам шанс на всички“, заяви Дерменджиев.

Двубоят се явява своебразен реванш, след като в края на миналия сезон Ботев изненада 6-кратните шампиони и ги победи на финала за Купата на България.
Прогнозата ни за днес е:
Краен реултат Х и Ботев Пд да спечели трофея.
Краен резултат Х 3.40 BET365
Първо полуреме Х 2.70 BETFAIR

Вашият коментар